Årets distans…

…pass avklarat, eller rättare sagt årets hårdaste distanspass avverkat. Klev upp kl 06 denna morgon för att åka till en mycket duktig och rutinerad MTB-cyklist Pelle Sjudin i Järbo. Fick också sällskap i 3 h av den lovande Fredrik Höglund. Senaste veckorna har det varit riktigt varmt. Har klätt på mig alldeles för varmt och fått andningsnöd emellanåt pga varma kläder. Idag tänkte jag klä mig lätt. Efter 1 h var det 1 grad, ”kanon”! Började även att regna och snöa. Tack vare cirka 1300 hm fick jag behålla värmen. Slutade på 4.30 h vilket är klart godkänt. Många backar och ännu mer backar avverkades. Ett riktigt bra pass med många backar som jag längtat efter. Roligt att få cykla med Pelle och snappa åt sig lite erfarenhet.

Gick tom sista halvtimmen. Fick mig en powernap på en timme när jag var hemma som avslutades med en kopp kaffe. Självklart var det sol och 15 grader varmt efter skönhetssömnen.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s