Tävling igår

Nu är äntligen säsongen igång på riktigt och den skönaste biten är ur vägen – dvs första tävlingen avklarad. Självförtroendet har varit riktigt dåligt senaste veckorna. Omöjligt att veta ifall träningen och alla träningstimmar gett något resultat.

Ett bra sätt att mäta sin form är att köra Gästrikecupen som hade premiär igår och ständigt toppåkare. Vi hade dessutom främmande av Team Ormsalva med bla Johan Landström och Jonas Ahlstrand som är av absolut toppklass. Min uppvärmning kändes katastrofal. Var så trött i början av första varvet så jag valde att köra halva varvet. Resulterade till att mina hjärnspöken kunde härja fritt.

Starten gick iaf och jag tog täten ofrivilligt. Ville inte vara sämre än trea in i första kurvan vilket gick bra då jag hamnade som tvåa bakom Landström. Han öppnade direkt med en fartökning där jag fick kriga mig fast. Var lite het på gröten och försökte gå med första varvet vilket straffade sig lite på andra då jag fick sällskap av två urstarka åkare: Johan Palmberg och Joakim Jonasson. Fick släppa deras ryggar efter ett tag och laddade om. Fick upp farten igen på sista varvet och åkte ikapp Landström då vi samtidigt tog in på Jonasson. Var bara ett fåtal sekunder efter grabbarna och ungefär minuten efter vinnaren Palmberg.

Rejält nöjd med det beskedet och speciellt då det var första tävlingen. Är en nivå bättre och bara för mig och inse att jag är bra 🙂

Resultat

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s