Säter Swe Cup

Var och körde första deltävlingen ur Swe Cup (internationell i år) i lördags. Hade en känsla av att det kunde gå bra trots en strulig vecka. Har sedan förra årer varit före en del elitar:e från startlistan, samt att jag anser mig själv vara ett snäpp bättre i år. Hade därmed inga ambitioner på att vara allt för långt bak i listan. Tyvärr gick det inte alls. Kroppen var död efter 500 m trots att jag öppnade lugnt. Kunde aldrig återhämta mig vilket var en underlig känsla. Benen var pinsamt slöa och jag beslöt mig för att bryta efter 3 varv.

Banan i sig var rolig och teknisk. Trodde  det skulle vara mer backar men de tekniska partierna gjorde sitt. Det enda positiva med dagen var att jag körde bra tekniskt och kände mig trygg över alla stenar. I övrigt var det inte roligt alls. Bättre tankar får man leta efter.

Kämpar mot pollen sedan 2 veckor tillbaka vilket jag inte gjorde i Luleå genom alla åren. Känt mig slö och matt i kroppen med en täppt näsa från ”helskotta” ala rethosta. Hoppas få bot mot det.

Det är väl nya tag som gäller?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s