Tungt startfält igår

Begav mig efter jobbet till Torsåker för att köra Gästrikecupen i ett alldeles utmärkt väder. Sedan 5 dagar tillbaka släppte min nästäppa och därifrån började farten att komma igen. Har fått till en bra vecka med träning trots renovering ala utsidan av huset. När jag var framme vid starten var det som vanligt ett riktigt starkt startfält, om inte tyngre. Johan Palmberg, Magnus Palmberg, Pelle Sjudin, Joakim Jonasson, Emil Hedlund, Johan Landström och får väl räkna med mig också. Mankan gasade på rejält i första backen och där fick alla släppa förutom namnen ovanför. Vi höll ihop första varvet och efter cirka 2 varv fick vi släppa iväg Jonasson och bröderna Palmberg. Lyckades gasa ikapp den lovande Hedlund tillsammans med Pelle och ut på sista varvet höjdes tempot och vi kunde därmed hämta in en – vad jag tror sliten Landström. Knappt 1 km kvar stötte Pelle i sista backen och jag ville gå med, men fastande bakom en varvad åkare och fick se Pelle och Hedlund gasa iväg (lite otur så där!). Men var glad i mål över prestationen och första dagen sedan tävlingen på Hedåsen som kroppen levererade. 
Till helgen bryter jag den uppåtgående resan i resultatlistan som jag haft i Billinge senaste 3 åren. Placering 48, 27 och 15 förra året. Blir istället att ge järnet i Uppsala på söndag… Är laddad och ett snäpp mer taggad sedan gårdagens resultat 🙂


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s