Hallå där

Det var inte igår. Skrev i mitt förra inlägg att denna sida hädanefter kommer att användas när jag skriver tävlingsrapporter. Nu har jag tävlat lite under sommaren och därför har inga inlägg hamnat här. Förra sommaren tävlade jag nästan allt. Varför har det blivit så? För det första måste jag lära mig vilka tävlingar jag ska köra och fokusera på. Är inte nog hård av mig att kunna leverera på långlopp och SweCup XCO  som dem stora grabbarna. Blir en aning svårt för min hjärna att veta vilka race jag ska ladda inför om jag blandar och har mig utan någon plan. Innan säsongen var det tänkt att köra XCO men blandade in långlopp som jag egentligen inte var så tränad inför. Andra anledningen är att jag fixat och donat med huset och varit på semester. Självklart har jag tränat bra och har en bra grund att stå på. Måste bara hålla den nivån så är jag förhoppningsvis snabb igen.

Min plan så här långt är att höja träningen nu (och ta bort lite godsaker från magen) och ladda inför SM i långlopp i september. Kanske blir det ett långlopp innan det? Eller XCO? Gästrikecupen startar på tisdag. Kanske inte kommer att gå lika fort som den förra för ungefär 6 veckor sedan, som jag dessutom vann. Men det är en bra början inför framtida segrar.

Just det! Jag är relativt flitig på Instagram: Forsberg_Mattias.

Cyklade på Gotland under veckan vilket var magi:


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s