Dagarna innan SM

Fullt upp denna vecka minsann. Finalen av Gästrikecupen ikväll vilket ska bli riktigt roligt och Svenska Mästerskapet i långlopp på söndag. Har bara kört 2 långlopp i år och är osäker på hur kroppen kommer att te sig efter 2 h. Men jag har tränat på rikigt bra under sommaren och gått bra på de tävlingar jag kört. Kommer att ge 100 procent och hoppas på en bra placering i ett stenhårt startfält i herrar elit. Å andra sidan kommer det att vara ett hårt startfält ikväll i finalen med en massa starka XCO-åkare. Hoppas att min överansträngning/inflammation i främre lårmuskeln som jag drog på mig förra veckan inte är i  vägen vilket jag inte tror! Var lite smått oförnuftig och tränade på hårt under 2 veckor med LITE vila. Men har nu fått övningar för att få bort eländet:


Känner att detta blir ett stressigt inlägg, måste iväg till jobbet nu. Hörs av imorgon hoppas jag 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s