Lägesrapport 

Skippar nog att börja inlägget med hur länge det var sedan jag skrev här. För att inte tala om att min domän hade gått ut, har precis kodat igång sidan igen och hoppas att den ska flyta på igen. Är som sagt mest aktiv på Instagram och använder denna sida för tävlingsrapporter. Tänkte ändå skriva en uppdatering om hur läget ser ut. Säsongen 2016 gick helt okej trots inte så många tävlingar som jag hade hoppats på. Blandade lite långlopp och XCO. Det sistnämnda blev det mest av. Orken jag hade var upp emot 1.30 h vilket inte passade in på långloppen och fick sig därmed en liten käftsmäll. Gästrikecupen som gick riktigt bra trots stenhårt startfält. Lyckades vinna två stycken och komma tvåa i sammandraget. Fick till några bra längre lopp så klart. Sista etappen på Borlänge Tour gick kanon. Kraschade däremot på årets största race nämligen SM där jag fick hjärnskakning och yrsel som följd då axlarna värkte i en månad. Låg bra till innan sista milen vilket var surt! En bra säsong med några fina resultat så klart och är med där framme när formen och framförallt huvudet är med mig  😀

Planen för 2017 är redan fixad och träningen är igång tidigare än förra året. Har precis avslutat första blocket och är i skrivande stund extremt trött! Ska bli skönt med vila nu. Även nytt upplägg på träningen är gjord och det känns kanon.. riktigt bra om jag ska vara ärlig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s