Scott Spark 900 RC 2017

Nya tävlingsmaskinen inför 2017 känns riktigt vass! Den har fått ett helt nytt utseende gentemot föregående år. Bakdämparen har bytt plats och geometrin är helt annorlunda. Stoppade på en styrstam med graderna -17 vilket gjorde den ännu mer attackerande i de mer stökigare utförskörningarna. Ett minus är att svingen där framklingan sitter är riktigt tajt. Min ovala 34 T gick dock inte på – förmodligen pga vinkeln på offset. Får införskaffa en annan lite längre fram. (Detta går som sagt att fixa).

Har testat den två gånger då jag fick den för en vecka sedan. Hittills är jag toppennöjd och den är en fröjd att cykla på. Ska däremot tävla med den på lördag i Stockholm, då finalen i Keps Cup går. Tror den kommer att vara snabb.

Det enda som saknas är möjligtvis en lättare sadel och framförallt ett par Esi Grips som handtag så är den komplett. Absolut bästa handtagen på marknaden. Kolla in deras sida: Klicka här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s